A Simple Key For wielrenbroek heren Unveiled

Wiki Article

Onze fietsshirts zijn een onmisbaar deel van je fietsoutfit. Achieved hun nauw aansluitende pasvorm om de luchtweerstand te verminderen, en een ritssluiting voor een efficiënte luchtcirculatie bij heat weer en om het zweet gemakkelijker te evacueren, zijn onze fietsshirts geschikt voor intensief fietsen.

Goede fietsbroeken kunnen beslissend zijn of een fietsrit plezierig is of niet. Als je er aan denkt om uren te gaan fietsen dan kun je er beter zeker van zijn dat je fietsbroek optimale functionaliteit en comfort biedt.

469 Of je nu op de racefiets of mountainbike fietst, fulfilled goede fietskleding fietst het echt een stuk lekkerder!

Daarnaast moet de fietsbroek schokken en klappen in het zitbereik zo goed opvangen dat je geen problemen achieved je zitbeen krijgt. Het is belangrijk dat de vulling gedurende meerdere uren goed functioneert. Hiervoor heeft ODLO voor zijn fietskleding drie verschillende niveaus ontworpen:

De broek is voor mij naast de helm het belangrijkste onderdeel van je outfit want zadelpijn, een bultje op het zitvlak of erger kan je fietsplezier flink vergallen. Ik merkte dat je met een goede fietsbroek echt minder previous krijgt van dit soort narigheden.

De siliconen beengrippers voorkomt dat de broek gaat schuiven en de kwaliteit van het Zwitserse Assos zorgt ervoor dat dit S9 Equipe design er veel jaren als nieuw uit blijft zien. Dit is overigens alleen een problem bij de korte fietsbroek en niet bij een lange fietsbroek.

De wielerkleding voor heren maakt fietsen comfortabeler en plezieriger. Of je nu een serieuze fietser bent of gewoon af en toe een ritje maakt, de juiste kleding is belangrijk.

Koud weer (onder ten°C): Trek thermische kleding aan, zoals een gevoerd jack en lange broek. Vergeet niet om thermische handschoenen en een hoofddeksel toe te voegen voor more warmte.

Verschillende get more info materialen hebben bewezen effectief te zijn bij het comfortabel fietsen. Deze materialen zijn vriendelijk tegen de huid, hygiënisch en geven nauwelijks druk en wrijving. Als je huid geïrriteerd raakt, dan is het al gauw geen plezierige fietsrit meer!

Niet alleen sportfietsers hebben behoefte aan aangepaste fietskleding; ook voor de vrijetijdsfietser is de juiste sportkleding van belang. Wanneer je lange fietstochten maakt is het prettig om kleding te dragen die lekker zit en vochtregulerend is.

Deze Laalalai wordt gekozen omdat deze ook voor lange tochten veel comfort geeft, nergens gaat knellen en mooi staat.

Fietskleding bestaat in verschillende vormen en maten en voor elk form fietser is een ruim aanbod te vinden bij ons. We hebben een breed assortiment sportieve kleding, voor zowel dames, heren als kinderen.

De Vapor-zeem die ook in deze Sport2x T-Professional PREMIUM zit, wordt ook door Bioracer toegepast in hun topmodel fietsbroeken. Hij is van de nieuwste generatie zemen en geeft de best op het gebied van ademend vermogen, vochttransport en demping. Voordelen

Abonneer nu op onze regelmatig verschijnende nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste producten en aanbiedingen. E-mailadres*

Report this wiki page